eMotion Dance®

Työpajat


näen sinut - olet tärkeä

Maanantai työpajat

Kahden tunnin työpajat Suvilahdessa. Esitystaiteenkeskus, Kaasutehtaankatu 1, Rakennus 6. Puhdistamo, toinen kerros, Sali 2

Katso tulevat työpajat Facebookista!

Päivän työpajat

Koko päivän kestävät räätälöidyt työpajat ryhmällesi tilauksesta. Voit tilata minut ohjaamaan tietylle porukalle tai kutsua ryhmän kasaan kaupungissasi ja otetaan huomioon ryhmän lähtötaso ja suunnittelen työpajan sen mukaan. Alueena koko Suomi.

Räätälöidyt työpajat

Säännöllinen työpaja työpaikallesi tai muuhun yhteisöön, esim. 1,5 tuntia. Voidaan räätälöidä sopivaksi juuri sinun yhteisöllesi, lähtötaso huomioon ottaen.

Ikimuistoiset tykypäivät

Tykypäiville työyhteisöllesi räätälöitynä inspiroiva ja ryhmähenkeä vahvistava työpaja, lähtötaso huomioon ottaen.

Esittelytunti

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna ryhmällesi mahdollisuus ainutlaatuiseen kokemukseen! Suunnittelen tunnin ohjelman ryhmän tarpeita kuunnellen ja ohjaan sen sydämestäni käsin.

Tulossa:

 • Viikonlopun retriitit luonnonkauniissa ympäristössä kotimaassa
 • Helsingissä koko päivän lauantai -työpajat pari kertaa vuodessa

Tanssin taika!


"Tanssista on tuntiesi ansiosta tullut minulle elinehto, paikka jossa purkaa turvallisessa ilmapiirissä ja paikka jossa kasvaa. Olen pystynyt laajentamaan rohkeuttani heittäyttyä taas muuallakin elämässäni. Kun aloitin koin olevani kömpelö ja arka. Eilen sain tanssistani niin käsittämättömiä kommentteja muilta osallistujilta, etten alkuun tajunnut että he puhuvat minusta. Olen niin kiitollinen kaikesta ja kaikista.”

Janina

Työpajan rakenne


Image

Työpajan rakennan tietyn metodin mukaan eli aina on tietyt samat harjoitukset tietyssä kohtaa. Työpajan aloittaa aina yhteinen piiri, jossa liikutaan yhden kappaleen ajan luoden yhteyttä ryhmään. Sitten on kävelyä luoden yhteyttä kehoon. Sen jälkeen aloitetaan jään sulattamista meistä vapaalla tanssilla usein leikkimielisesti herätellen uinuvia kerroksia kehossa.

Vähitellen jätetään ajatukset pois oman kyvyn mukaan ja syvennytään teemallisiin tansseihin ja harjoituksiin välillä yhdessä ja välillä yksin.

Alussa luodaan luottamuksellinen ja turvallinen tila, jotta osallistuja voi heittäytyä kehon tuntemuksiin hyvillä mielin. Jokainen kuuntelee omia rajojaan ja eikä mitään, mikä tuntuu pahalta, tarvitse tehdä. On hyvä kuitenkin ennen osallistumista tiedostaa, että tämä metodi nimenomaan ei ole pelkkää meditatiivista tanssia yksin, yhteisöllisyys ja sosiaalisuus ryhmäharjoitusten kautta on avainasemassa.

Loppua kohden mennään helliin ja hoivaaviin harjoituksiin ja lopussa on rentoutus.

Jokaisessa eMotion Dance® -työpajassa on:


 • Yksilötansseja ja harjoituksia, joissa voit rauhassa antautua musiikin vietäväksi ja ilmaista mitä nousee juuri siinä hetkessä

  ss

 • Parin kanssa tansseja ja harjoituksia, joissa luodaan yhteinen liikedialogi

 • Ryhmän kanssa tehtäviä tansseja ja harjoituksia, joissa voi kokea kuuluvansa yhteisöön

  ss

 • Ravitsevia kohtaamis ja -kosketus harjoituksia, joissa voi tuntea olevansa rakastettu, hyväksytty

 • Kokemus rauhasta, levosta ja rentoutumisesta lopussa yhteisessä rauhan keitaassa

  ss

 • Kokemuksia, joissa voi tuntea olevansa osa jotain suurempaa (yhteys luontoon, yhteys kosmokseen)

Tunteiden tanssi -kokemus on sanojen tuolla puolen. Sinun täytyy tulla kokemaan se itse!

Image

"Jokainen paja vie sinua eteenpäin."


Image

"Kun ensimmäisen kerran menin tansseihin 2014, en tiennyt mitä odottaa. Minulle oli sanottu, että mitään ei tarvitse osata, mutta tunteita saattaa nousta. Tunteita, ne olivat tuolloin vieraita. Osasin mielessäni ajatella vain, että en halua esiin tulevan negatiivisia tunteita kuten, suru, pelko tai ahdistus, jännitin. Näiden sijaan tanssi toikin vahvan rakkauden ja vapautumisen kokemuksen. Olin kuin rakastunut.

Kirsi on ohjaajana ainutlaatuinen. Hän on läsnä vahvalla energiallaan, osaa luoda ympäristön, jossa ei tarvitse jännittää ja harjoitukset on mietitty musiikkia myöten tarkkaan. Jokainen paja vie sinua eteenpäin. Joskus nousee vahvempia tunteita, joskus on tasaisempaa. Kaikki on oikein ja hyvin juuri sellaisena. Mitään ei tarvitse pakottaa, eikä yrittää väkisin. Itselleni Kirsin pajat ovat tuoneet lisää luovuutta, joustavuutta ja parantaneet tunnetaitoja. On tärkeää osata siirtyä tunnetilasta toiseen, silloin energia virtaa vapaasti. Suosittelen lämpimästi tätä matkaa ihan kaikille! ❤"

Maarit Hurskainen

"Tanssi tuo elämäniloa ja energiaa."


Image

"Tulin Kirsin pajaan tyttäreni kutsumana ilman sen kummempaa tietoa siitä, mistä on kyse. Kuntotanssia olen joskus harrastanut monta vuotta sitten, mutta muuta tanssitaustaa ei minulla ole. Ensin epäilin jaksanko pitkää päivää, mutta yllätyksekseni iltaa kohti vain piristyin. Jaksoin tanssia kaikki harjoitukset viiden tunnin pajassa.

Tykkäsin myös musiikista, joka oli pääosin ihan uutta minulle. Räjähtävät kappaleet toivat voimaa kehoon. En oikein osaa sanoa, mitä tapahtui, mutta seuraavana päivänä oli hyvä ja kevyt olo. Voin suositella tätä kaikille iästä tai kunnosta riippumatta! Tanssi tuo elämäniloa ja energiaa."

Hilkka Pihlajamäki

Usein kysytyt kysymykset


Kyllä voit. Tämä ei vaadi tanssitaitoa eikä rytmitajua lainkaan. Jokainen liikkuu ja tanssii tavallaan. Sisäinen kokemus on tärkein. Ketään ei arvoteta eikä arvostella.

"Aivan napakymppi!"


"EI PYHÄ PERKELE!!!! Olin just elämäni siisteimmässä jutussa ikinä. Kolmen tunnin tunnetanssi työpaja. Mulla ei oo sanoja!! Tai on, mutta aivan kreisiä mölinää. Joo me tanssittiin kyllä. Eri kappaleista synty eri tunteita ja niiden mukaan vedettiin ohjatusti pitkin hämystä salia aivan omaan tyyliin. Mutta. Me myös hipsuteltiin, halailtiin, maattiin läjässä kimppalusikassa, itkettiin, huudettiin ja naurettiin.

Parikymmentä vierasta eri ikästä, kokosta, maalaista, sukupuolee ja persoonaa. Mun vaatteet on edelleen läpi hiessä ja mä rääkysin kö hullu yhessä kohti, mutta tunnelma oli niin turvallinen ja lämmin, ettei kiinnostanu yhtää. Koikkelehdin pitkin seiniä önisten aivan täysii. Ei mitää estoja!

Oon ollu niin loppuun kulunut, väsynyt ja voimaton muutaman viikkoa, että ihan minihetkinä oon ajatellut, että entä jos musta jää tällänen? Että vaikka kuinka tikistän ja oon tikistämättä, niin en oo enää se nauravainen luonnonlapsi? Et jään tämmöseks sottaseks kuoreksi. Mutta tänään löysin itteni taas ja voi hemmetti se tuntuu liikuttavalta. :')

Kiitos tunnetanssi ja se ryhmä, oon jo ilmottautunu seuraavalle. Ja mikä siisteintä!! Olin kadottanut liikunnan ilon ja nyt se löyty se miun juttu!! Aivan napakymppi. Jes.”

Noora

tunnetanssi-emotion-dance

Häivähdys hellyyttä, Sinulle.

Tilaa uutiskirjeeni ja lataa eMotion Dance® harjoitus, jonka voit tehdä kotisi rauhassa, koska vain. 


Lataa eMotion Dance® -harjoitus

Ajatusten ja tunteiden taustalla lepää syvä rauha. Koetaan se yhdessä.


Kirsi Voutilainen

Ajatusten ja tunteiden taustalla lepää syvä rauha. Koetaan se yhdessä.