eMotion Dance®

Ota vastaan elämän syleily


kirsi voutilainen ja tunteiden tanssi, emotion dance
näen sinut - olet tärkeä


tunteiden tanssi työpaja

eMotion Dance® on yhdistelmä tanssia, liikettä, musiikkia, kohtaamista toisten kanssa ja eheyttävää kosketusta. Tärkeässä roolissa on hengityksen vapauttaminen, keho tietoisuus ja sisäiset aistimukset ja tunteiden kehollinen kokemus sekä tässä ja nyt oleminen.


Harjoituksia ja tansseja tehdään yksin, parin kanssa, pienissä ryhmissä ja koko ryhmän kanssa. Ohjaaja ohjaa sanallisesti jokaisen tanssin/ harjoituksen ja antaa teeman, aikeen, ehdotuksen harjoitukselle, johon osallistuja luo omanlaisensa tanssin/ ilmaisun.

Rauhan keidas


Musiikin ja liikkeen avulla osallistuja pääsee matkaamaan omaan tunnemaailmaansa ja ilmaisemaan itseään vapaalla liikkeellä, joka kumpuaa kehosta. Tanssitaitoa ei tarvita, eikä koreografiaa ole. Musiikki tanssittaa meitä. Pääpaino on sillä, mikä tuntuu, ei sillä, miltä näyttää. Musiikkina on monipuolinen musiikki, joka johdattaa tunteiden koko kirjoon. Musiikki yhdistettynä tanssiin ja erilaisiin liikkeellisiin harjoituksiin on tehokas menetelmä tutustua omiin tunteisiin. Musiikki on tärkeässä roolissa tunteiden herättäjänä ja on huolella valittu jokaiseen harjoitukseen.

Tunteet saa vapaasti virrata työpajassa, ei ole mitään oikeaa tai väärää tunnetta, vaan kaikki mahtuu tilaan. Mitään ei pakoteta tai yritetä, kaikki tapahtuu luonnollisessa virtauksessa, autenttisesti juuri siinä hetkessä. Sekin on ok jos tunteita ei nouse. Työpajoihin voi tulla vain nauttimaan tanssista ja toisten seurasta. Tunteiden ja ajatusten taustalla lepää syvä rauha, jota kohti matkaamme. Kirsi haluaa osoittaa jokaiselle, että rauhan ja turvan tila on meissä sisällä ja mahdollista olla siihen yhteydessä huolimatta mitä meidän ulkoisessa elämässä tapahtuu."Suosittelen koko sydämestäni! Vapaa, luova, tunteiden ja sielun syövereihin sukeltava tanssi on pelastanut elämäni, avannut aivan uusia tasoja! Mitään ei pakoteta eikä yritetä. Se, mikä tapahtuu, tapahtuu. Kirsi luo upean, turvallisen, rakkaudellisen ja pirskahtelevan nautinnollisen tilan ilmaista sitä, mikä ilmenee!"

Katariina


Sinä heijastat minua ja minä sinuaYhteisöllisyys on myös suuressa roolissa. Ryhmä on mukana ja tukena koko työpajan ajan. Tunne ryhmään kuulumisesta nousee tässä. Kohtaaminen toisten kanssa esim. katseen kautta on avaavaa ja kevyt kosketus esim. käsivarren tai hiusten sively ovat eheyttäviä ja ravitsevia. Kosketusharjoitukset tehdään aina kunnioittaen ja arvostaen toista ja omia ja toisten rajoja kuunnellen ja ne tehdään opetusmielessä. 

Työpajoissa ei puhuta, vaan matkataan itseen hiljaisuudessa. Ääntä voi muuten käyttää ilmaisussa apuna, jos siltä tuntuu.

Työpajat on tarkoitettu kaikille. Ne ovat täynnä elämän riemua ja rehellistä ja suoraa kohtaamista itsen ja toisten kanssa. Työpajat ovat vapauttavia, voimaannuttavia, rentouttavia ja uudistavia. Lopussa vajotaan yhdessä rauhan keitaalle.


Tunne toisen tuki. Tutki rajojasi. Vapauta mielesi. Hoivaa.

Sinä riität.


emotion dance workshop in helsinki

Tunne toisen tuki. Tutki rajojasi. Vapauta mielesi. Hoivaa. Sinä riität.

Elämän makuun tanssien

Elämän makuun tanssien


eMotion Dancen® rakenteena on Vital Danza (kehitetty Biodanzasta), johon on otettu inspiraatiota syvähengitysmetodista ja kehollisista meditaatioista sekä muista kehollisista tunnetyöskentelymenetelmistä ja kehollisesta anatomiasta.

Kirsi Voutilaisen persoona luo omanlaisensa mausteen työpajoihin. Hän tuo esiin syvää ihmisyyttä ja on mukana oman haavoittuvuutensa kanssa ja samalla kannattelee ryhmää hiljaisuudella ja turvallisuudella ja ymmärryksellä elämää ja ihmisiä kohtaan.


Image

Mitä eMotion Dance® voi antaa sinulle:


 • Elinvoimaa

 • Kokonaisvaltaista hyvinvointia

 • Keho ja mieli -yhteyden

 • Mahdollisuuden tulla tietoiseksi tunteista ja ilmaista niitä

 • Itsetuntemusta

 • Mahdollisuuden purkaa stressiä

 • Rentoutta, rauhaa ja turvaa

 • Fyysisen kunnon nousemista

 • Itsesi hyväksymistä

 • Nähdyksi tulemista

 • Tunnetaitojen kehittymistä ja siten ihmissuhteiden parantumista

 • Hoivaa

 • Kommunikointikyvyn kehittymistä

 • Luovuutta ja uutta ratkaisukykyä

 • Läsnäolotaitojen kehittymistä

 • Vapautta olla oma itsesi

 • Suorittamisesta luopumista

 • Itsesäätelyä

 • Myötätuntoa ja rakkautta itseäsi ja muita kohtaan

 • Tunteen, että olet riittävä juuri sellaisena kuin olet

Image

Työpajojen jälkeen olosi on mahtava!Myös sanottua:

"Lämmin ja turvallinen tunnelma."
"Missään en ole kokenut vastaavaa, ihmiset ovat niin sydän auki."
"Valovoimainen, esimerkillinen, todella myötätuntoinen ohjaaja."
"Loistava draaman kaari."
"Kaupungin parhaat tanssit."
"Parhaat musiikit." 
"Ainut paikka, missä saa olla oma itsensä."
"Kirsi ohjaa ihan kuin ei ohjaisi ollenkaan, kaikki vain soljuu
”

"Olo on kuin ois ollut Natural High Festareilla!"


Image

Myös sanottua:

"Lämmin ja turvallinen tunnelma."
"Missään en ole kokenut vastaavaa, ihmiset ovat niin sydän auki."
"Valovoimainen, esimerkillinen, todella myötätuntoinen ohjaaja."
"Loistava draaman kaari."
"Kaupungin parhaat tanssit."
"Parhaat musiikit." 
"Ainut paikka, missä saa olla oma itsensä."
"Kirsi ohjaa ihan kuin ei ohjaisi ollenkaan, kaikki vain soljuu
”

"Olo on kuin ois ollut Natural High Festareilla!"


johan b

"Oon tosi onnellinen ja kiitollinen hetkistä mitä oon päässyt kokeen sun tansseissa, kiitos äärettömästi. Se on ollut parasta mitä mulle on tapahtunut pitkään aikaan ku oon löysin tanssin, ja tuon vapaudentanssin mitä sun tunneilla!! Sulla on erityinen, kaunis sielullinen ote ohjaamiseen kun teet sen rakkaudella meitä kaikkia kohtaan; ja saat meissä aikaan sen mikä tärkeintä, rakkaus ja jakaminen, yhteys ihmisten välillä, me tarvitaan toisiamme."

Eve Paukkeri

johan b

"Kirsin tunneilla tunteita kannustetaan esille. Tanssiminen on helppoa ja vapaata joka antaa tilaa tunteiden ilmaisulle. Itkeminen, huutaminen, nauraminen ja kaiken kattava itse ilmaisu on sallittua ja olen kokenut tulleeni nähdyksi ja tuettu myöskin vaikeiden tunteiden edessä. Rakastava hellyys joka Kirsistä hohtaa on opettanut mua paljon ja antanut mulle voimaa ja rohkeutta olla oma aito itseni. eMotion Dance on mulle hyvin tärkeä kanava yhdistyä itseeni, kehooni ja rakkauteen ja tanssi on mitä parhaimpia tapoja manifestoida tätä rakkautta joka on minun ja kaikkeuden syvin olemus. Olen ikuisesti kiitollinen Kirsille ja eMotion Dance ryhmälle."

Johan B

Löydä rohkeus elää omannäköistäsi elämää. Koe Tunteiden tanssi.


Tutustu työpajoihin
Kirsi Voutilainen tanssii Emotion Dance työpajassa

Löydä rohkeus elää omannäköistäsi elämää. Koe Tunteiden tanssi.


Tutustu työpajoihin